Новости

Кога најрано ќе го добиете новиот Samsung Galaxy S20?

Samsung Mobile преку официјалната страница за преднарачки откри дека новите модели на Samsung Galaxy S20 најрано ќе започнат со испорака...


Каков е интересот за iPhone 11?

Веќе неколку денови се активни нарачките за новите модели на iPhone 11 со различни прогнози на аналитичарите дали Apple ќе има успешна...


Сите три нови iPhone 11 може да ви порачате

Apple ја стартува можноста за нарачување на сите три нови модели на iPhone 11 кои ќе бидат доставени од 20 септември. Поголема ќе следи...


Сосема очекувано рекорден интерес за iPhone 6 и iPhone 6+

Како што и се претпоставуваше има огромен интерес за резервирање на новите Apple смартфони iPhone 6 iPhone 6+. Во последните три месеци...