Новости

Samsung Galaxy Fold тестиран да работи со сите апликации

Samsung Mobile откри дека цела година пред да го претстави првиот флексибилен смартфон на преклоп Samsung Galaxy Fold направил огромни...


Samsung Galaxy Fold сега e достапен

Samsung Electronics Co., Ltd. денес го најави лансирањето на Galaxy Fold – целосно нова категорија на мобилна технологија – достапен во...


 
Најнови телефони