Новости

Зависноста од социјалните мрежи е слична како зависноста од дрога

Социјалните мрежи имаат големи предности за одредени луѓе, а и за пошироките народни маси, само под услов ...


Зависноста од смартфони во Велика Британија драстично зголемена

Во Велика Британија е спроведено истражување со кое се потврдува дека секој Британец го проверува својо...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm