Новости

Nokia 7.2 рендери се појавија: Тенок дизајн, тројна камера и засек

Како што минува времето се повеќе рендери излегуваат за Nokia 7.2. HMD Global веќе ги најави новите модели за 5 септември, еден ден прд...


 
Најнови телефони