Новости

Facebook Messenger ќе ги лимитира Forward пораките

Со цел да се бори против дезинформации, Facebook ќе го лимитира препраќањето на пораки од четот на Messenger. Конкретно, се лимитира...


Outlook за Android подобро ќе се бори со спамот

Мобилната апликација на Outlook за Android доби нова подобрена верзија која засилено ќе се бори со спам пораките, а со тоа ќе ја зголеми...


Измама на Viber од бројот +79183301602

+79183301602 е бројот на Viber што испраќа пораки за да ве измами. Веднаш блокирајте го и испратете слика со скриншот до Viber, со цел да...


Alto Mail - Сите пораки на едно место за Android

Alto Mail e нов квалитетен сервис за Android кој ги собира сите примени пораки од различни кориснички сметки во едно сандаче со што би...


Ако ве спамираат со пораки инсталирајте Truemessenger

Се почесто паметните телефони се жртви на спам SMS пораки кои пристугнуваат од различни извори и може значително да ви ја зголемат...


Внимавајте, порно вируси растураат на Facebook !!!

Доколку го разгледате полето со информации на Facebook ќе забележите многу објави од вашите пријатели на кои има закачено секси видео или...


Оштетените од телефонските измами во Македонија нема да плаќаат

Т-Мобиле ги известува своите корисници дека во изминатиот период имаше зголемен број на спам повици и СМС, од меѓународни броеви што...


Внимавајте - Зголемен број на телефонски измами во Македонија

Од мобилните оператори, особено од Т-Мобиле предупредуваат дека корисниците во изминатиот период се соочуваат со зголемен број на спам...