Новости

App Store слави 10 години постоење на 10 јули

Apple открива неколку интересни податоци за App Store, по повод 10 годишнината од постоењето на онлајн ...


Марк Цукерберг ќе додаде Дејтинг опција на Facebook

Наскоро ќе се појави нова Дејтинг опција на Facebook, затоа што Марк Цукерберг утврдил дека има 200 милиони корисници што се сингл...


Новиот Tinder со „златни“ профити од заводниците

Новата платена верзија на Tider апликацијата изби на првото место според профитабилност во App Store продавницата на Apple. Благодарение...


Hater е апликација за спој на лица што мразат исти нешта

Новата апликација може да се претвори во сериозна конкуренција за Tinder. Hater (на македонски изговорено Хејтер, или мразач) е новата...


Badoo: Апликација за запознавање

Badoo е можеби повеќе популарна и од Tinder, кој првенствено е наменет за забава. Апликацијата изгледа како вистинска социјална мрежа, на...


Bumble е апликација за пуштање каде жените се главни

На пазарот има голем број на апликации кои служат за запознавање, но речиси сите се окупирани од машкиот пол кој го прави првиот чекор на...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm