Новости

Xbox игри на смартфон? - Наскоро со xCloud

Microsoft ги прикажа првите потенцијали на нова апликација xCloud која треба да овозможи без никакви пречки да се играат XBox видео игри...


Instagram станува напорен - Ги пренесува видеата од IGTV

Instagram ќе воведе измена на почетното поле со која навистина ќе ја оптовари апликацијата и постои опасност да стане напорен за користење.


Дали YouTube ќе го реши проблематичниот Autoplay?

Дали YouTube ќе го реши проблематичниот Autoplay?


WhatsApp воведе многу корисна опција

WhatsApp воведе нова опција за Android верзијата на мобилната апликација со која овозможи користење на слика во слика. Тоа значи дека...


Google Photos стави крај на неограничените видеа

Google Photos стави крај на неограничените видеа.


Facebook Messenger со нова видео опција Watch Videos Together

Facebook секогаш тестира нови алатки за својата апликација Messenger. Најновата алатка што излезе за...


YouTube ја гаси посебната Gaming апликација

Посебната мобилна апликација YouTube Gaming наскоро ќе биде укината, а оваа платформа ќе продолжи да функционира и да биде достапна преку...


YouTube воведе нови гестови за Android

YouTube мобилната апликација за Android доби нови гестови со кои полесно ќе се прегледуваат видеа без потреба од притискање на копчињата...


WhatsApp ги активираше групните пораки

WhatsApp воведе групни повици


YouTube ќе ги прилагодува видеата по размер и на десктоп

YouTube воведе нови измени во десктоп верзијата на апликацијата со тоа што сега сите видеа без оглед на нивниот размер ќе се прикажуваат...


Видео: Sony се пофали со супериорната камера на Xperia XZ2 Premium

Sony Mobile објави промотивно видео направено со како што велат супериорната камера на Xperia XZ2 Premium која располага со најнапредниот...


App Store слави 10 години постоење на 10 јули

Apple открива неколку интересни податоци за App Store, по повод 10 годишнината од постоењето на онлајн ...


Instagram со IGTV ќе му конкурира на YouTube

Instagram лансираше комплетно нова апликација IGTV која е замислена како платформа наменета за гледање на видеа направени со мобилен...


Instagram воведува голема промена за видео содржините

Instagram сака да постигне договор со можни творци на содржина и издавачи за воведување на видео записи...


Google Duo доби опција за споделување на екран

Google Duo апликацијата за видео повици со новата голема надградба навистина ќе си го заслужи името бидејќи ќе биде воведена опција за...


YouTube ќе понуди инкогнито режим на гледање

Социјалната мрежа за гледање видеа YouTube на корисниците ќе им овозможи нов инкогнито режим кој нема да ја бележи историјата на отворени...


Steam Link и Steam Video доаѓаат на Android и iOS

Steam станува достапна за смартфон и таблети за стриминг од Mac и Windows компјутер. Steam Link и Steam Video ...


Со видео повици сега и на Instagram

Додавањето на видео повици стана нов атрактивен тренд кај апликациите чија примарна функција е допишување, а сега на нив ќе се надополни...


WhatsApp ќе воведе и групни повици

WhatsApp станува се подобра апликација се севкупна комуникација па така покрај главната функција за допишување, сега добива нови услуги...


Какви новитети ќе понуди Instagram?

Мобилната апликација на Instagram наскоро се очекува да добие еден куп на новитети и иновации кои ќе го задржат вниманието на...


Со новитетот Video на Македонски Телеком гледајте неограничено: YouTube, Netflix, HBO GO и MaxTV GO

Македонски Телеком на своите Smart и Magenta 1 корисници им нуди нова опција VIDEO со која ќе може неограничено да...

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm