Новости

Xiaomi претстави два модела од Redmi 9 и Mi Note 10 Lite

Првиот Lite модел од минатогодишната верзија на Mi Note 10 е единствената разлика меѓу тие модели во камерата. Останатите најважни нешта...


Познато кога доаѓа Xiaomi Mi Note 10

Веќе е познато дека на 14 ноември официјално ќе биде лансиран новиот супер смартфон од средната висока класа Xiaomi Mi CC9 Pro кој...


Xiaomi на голема врата ја враќа Mi Note серијата?

Xiaomi повеќе од две години не лансирал никаков Mi Note уред и тој простор им го препушти на големите смартфони од Redmi и Mi Mix...