Новости

Google не може да најде заеднички јазик со турските власти за Android

Смартфоните со Android софтвер во Турција нема да функционираат со апликациите на Google, затоа што компанијата не успеа да го реши...


Google влезе во војна со Турција

Google влезе во војна со Турција забранува кои да се доделуваат лиценци за оперативниот систем Android за сите нови смартфони кои ќе се...


 
Најнови телефони