Новости

За прв пат Samsung Galaxy S10 Lite се појави во жолто

Samsung Mobile за прв пат во премиум сегментот ќе понуди боја на маската која повеќе одговара на потребите на младите генерации, наместо...


Samsung Galaxy S10 Lite ќе има уникатна боја

Samsung Galaxy S10 Lite ќе има уникатна боја


Сребрена верзија од Galaxy Note 9 се очекува да излезе

Grey Goose ќе биде новата боја на Galaxy Note 9, освен официјалната Midnight Black, Lavender Purple, Metallic...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm