Новости

Новата надградба за iPhone колку добра толку лоша

Apple со iOs 12.4 надградбата го реши проблемот со безбедносната грешка во софтверот на FaceTime, но откако истата е доставена до...


iOS 12.1.4 го решава големиот проблем со FaceTime на iPhone

Apple со најновата софтверска надградба на iOs 12.1.4 ќе го реши големиот проблем со грешката во FaceTime апликацијата која овозможуваше...


iOS 12.1 пристигнува денес со новитет eSIM поддршка

Евентот на Apple се одржува денес, на кој треба да бидат презентирани новите продукти и новиот мобилен оперативен...


Детали за стартот на преднарачката и цените на iPhone XR

Преднарачките за iPhone XR официјално започнаа вчера на Apple.com, Apple Store app и официјалните....


iPhone XS има проблем со прием на сигнал и полнењето

iPhone XS и iPhone XS Max имаат проблем со приемот на сигналот и со полнењето, се жалат корисниците. Проблемот со полнењето...


Како ќе се контролира длабочината на фокусот на iOs 12?

Во новата помала бета верзија на iOs 12.1 се тестира нова опција за корисниците на поновите iPhone смартфони со дуо  камера на која може...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm