Новости

Lenovo бележи историски раст

Кинескиот производител Lenovo очекува 36% раст на профитот за третиот квартал од 2013-та благодарение на зголемена продажба на таблети и...


Apple ќе прави моќен iPad Pro

Идејата за создавање на моќен таблет од Apple кој освен за користење на апликации, игри и мултимедија ќе служи и за извршување посложени...