Новости

Спецификациите на OnePlus 11 Pro, покажуваат брзо полнење и голема меморија

Стив Хемерстофер ги објави спецификациите на OnePlus 11 Pro: - Snapdragon 8 Gen 2 процесор; - Qualcomm Snapdragon X70 5G модем; -...


Xiaomi 13 и Redmi Note 12 би требало да излезат до крајот на 2022

Xiaomi 12S Ultra беше лансиран пред неколку недели, а според новиот пополнет EEC (Eurasian Economic Commission) документ, би требало да...


Xiaomi прв ќе лансира полнач од 100W

Xiaomi најверојатно ќе биде прв мобилен време кој ќе лансира рекордно брз полнач за смартфон со капацитет од 100W надминувајќи го и...


Xiaomi во 2020г. ќе има неверојатно брз полнач од 100W!

Xiaomi на конференцијата во Пекинг претстави брза технологија за полнење на батерија, којашто веќе од 2020 година треба да ја имаме во...