Новости

Samsung Galaxy S23 Ultra добива нов 2x Portrait режим

Samsung постојано прави подобрувања кај својата најнова предводничка линија, досега изврши поправка на HDR прашањата и верува нови алатки...


Samsung Galaxy S23 Ultra доаѓа со најновиот процесор Snapdragon 8 Gen 2+

Има уште половина година додека Galaxy S23 Ultra да дебитира, а спецификациите веќе се објавуваат на интернет. Според @IceUniverse,...


Samsung Galaxy S22 Ultra би можел да пристигне и во црвена верзија - „Burgundy“

Постојано протекуваат нови информации за Galaxy S22 серијата од познатиот ликстер IceUniverse. Овој пат излезе информација дека Galaxy...


Samsung Galaxy Tab S7 и S7 Plus се очекуваат со 120Hz

Samsung дефинитивно сака да биде рамо до рамо со Apple на пазарот на таблети и да го надмине. Новите противници на iPad Pro ќе биде...