Новости

Протекоа спецификациите за камерата на Samsung Galaxy S22 5G и Galaxy S22+

Ликстерот Ice universe (@UniverseIce) ги објави спецификациите за камерата на претстојниот модел Samsung Galaxy S22 Ultra. Топ моделот на...


Нови детали за Samsung Galaxy S20 и Galaxy Note 20

За една недела ќе бидеме сведоци и ќе информираме за новите модели на Samsung - Galaxy S20 и Galaxy Note 20. Ice Universe (@UniverceIce)...


Galaxy S11 можеби нема да е следниот предводник на Samsung

Galaxy S10 серијата ја означија десет годишнината од најпопуларната предводничка линија на Samsung. Единаесеттата серија ќе биде откриена...


Samsung ќе вгради ултра-тенко стакло во екранот на Galaxy Fold 2

Типстерот Ice universe (@UniverseIce) открива интересни вести за идниот Samsung Galaxy Fold 2. Преклопниот смартфон ќе користи...