Новости

Знаете ли зошто одредена содржина ви се прикажува на Instagram?

На официјалниот блог на Instagram, првиот човек на компанијата Адам мосери, објасни дека алгоритмите се тие што стојат зад објавите што...


Нема да има веќе срциња и палци нагоре за Instagram и Facebook!?

Instagram апликацијата за споделување на фотографии во сопственост на Facebook, отвара опција со која што на корисниците им овозможува да...