Новости

Apple со креативна реклама за игнорирање на бучавата кај AirPods Pro 2

Apple објави нова реклама за AirPods Pro 2. Втората генерација на премиум безжични слушалки на Apple беа објавени минатиот септември, со...


Apple ќе ги открие iPhone 14, Apple Watch 8 и AirPods Pro 2 на 13 септември

Следниот iPhone ќе биде откриен во септември, како и секоја година: 6.1-инчен iPhone 14, 6.7-инчен iPhone 14 Max, 6.1-инчен iPhone 14...


Дизајнот на Apple Watch 7 ќе биде усогласен со најновите iPhone и iPad модели

Apple Watch 7 серијата ќе биде со нов дизајн, со рамен екран и рамни агли. Гигантот од Купертино наводно ќе лансира нови ременчиња и...


Следните Apple AirPods ќе имаат две големини

Apple според информациите на ликстерот Mr. White подготвува две големини на следната генерација на безжичните слушалки AirPods кои ќе...


Кога ќе го следиме претставувањето на iPhone 12 5G 2020 во живо

Apple секогаш го претставува новиот iPhone во есента. Сега ќе имаме четири нови 5G модели: 5.4" iPhone 12, 6.1" iPhone 12 Max, 6.1"...


Samsung предвремено ја откри цената на Galaxy Buds Live

Samsung официјално потврди дека слушалките ќе се нарекуваат Galaxy Buds Live, кои излегуваат официјално заедно со Note 20 дуото и Galaxy...


Дури догодина доаѓаат Apple AirPods 3

Apple оваа година најверојатно нема да лансира нова генерација на безжични слушалки, па затоа за AirPods 3 корисниците ќе треба да...


Samsung дизајнирал помали чипови за зголемување на батеријата во Galaxy Buds+

Samsung го менува дизајнот на слушалките, а лансира и ниво чипови за подобрување на животниот век на слушалките. Потрошувачите бараат...


Дали конечно ќе добиеме "евтини" AirPods слушалки?

Apple сосема разбирливо постепено го острануваше 3.5 милиметарскиот влез за слушалки на iPhone смартфоните за корисниците да бидат...


AirPods најверојатно ќе бидат во комплет со скапите iPhone модели

Поради големата бараност на AirPods, Apple размислува да ги вметне во фабричката кутија на идните iPhone телефони. AirPods Pro...


Надградбата на софтверот донесе нови проблеми за корисниците на iPhone 11

Корисниците на iPhone и iPad во септември го надградиле софтверот за iPhone и iPad на iOS 13, при што имале проблеми со Bluetooth, WiFi и...


Apple ги лансира AirPods Pro

Apple ги лансира новите безжични слушалки AirPods Pro кои имаат активно блокирање на бучавата како и внатрешни слушалки за увото со што...