Новости

Лимит на брзина ќе се појавува на Android Auto

Корисниците на Android Auto кои имаат навигација преку апликацијата Google Maps при возењето ќе добиваат и известување колку изнесува...


Android Auto надмина 100 милиони преземања

Android Auto ја надмина бројката од 100 милиони преземања на платформата на Google како многу успешна апликација од Play Store наменета...


Android Auto Wireless доаѓа кај Galaxy уредите

Google ќе овозможи на корисниците на Samsung Galaxy смартфоните да го инсталираат Android Auto Wireless системот за управување со...


Android Auto стартуваше со Hyndai

Новиот автомобилски систем Android Auto ќе биде стартуван со автомобилите на Hyndai или поточно со моделот Hyndai Sonata каде возачите ќе...


HTC Cello го пали моторот - Најдобриот автомобилски систем

HTC подготува големо изненадува за возачите со новиот смарт автомобилски уред HTC Cello кој ќе функционира подобро од Android Auto и...


Google ја започна вожњата со Android Auto

Google ја пушти долго очекуваната апликација Android Auto која ќе го спои вашиот автомобил со смартфонот и ќе ви овозможи користење на...


Автомобилите на Tesla ќе се активираат со смартфон

Иновативните автомобили на Tesla Motors се познати по понудата на напредна технологија, луксуз по ниска цена и квалитетен електричен но,...


Автомобилите ќе станат паметни со Android Auto

Google претстави голем број на софтверски новитети во обновената верзија на системот Android L, а меѓу нив е секако и Android Auto, долго...