Новости

Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 4 е убиецот на Apple M чипсетот

Познатиот производител на чипови Qualcomm, наводно развива нов процесор "Snapdragon 8cx Gen 4", како одговор на предизвикот од идните...


Breeze е најдобрата фитнес апликација за iPhone

Премиум смартфонот iPhone 5s има посебен микрочип М7 кој е наменет за следење на движењето и ги анализира податоци собрани од...


iPhone 5s ве следи и со мртва батерија

Навистина ќе ве изненади фактот што iPhone 5s е во можност да го следи својот сопственик одреден период, дури и кога батеријата е мртва,...


iPhone 5s е направа за следење која ја нарушува вашата приватност

Според експертите М7 чипот кој Apple го вгради за собирање и анализирање на податоците од сите сензори со кој е опремен новиот iPhone 5S,...