Новости

Apple Passkeys е замена за внесување на лозинка, има нов iPadOS 16 и специјален држач за iPhone

Новата верзија на macOS 13 Ventura доаѓа со Apple Passkeys во Safari. Новата опција би требало да ги замени лозинките, односно да им...