Новости

Следните генерации на Apple Watch ќе мерат шеќер во крвта и телесна температура

За три месеци излегува новата генерација на смарт часовник на Apple. Во септември ќе го видиме самиот часовник и веќе знаеме што може...


Apple ќе воведе нова Fitness+ Audio Meditations алатка за Apple Watch

Apple го започна настанот WWDC 2021 со претставување на iOS 15, а денес веќе завршува. Во меѓувреме беше претставена Fitness+ опцијата за...


Apple Watch Series 7 протече со нов дизајн и зелена боја

iPhone, iPad, и дури iMac го прифатија новиот дизајн со заоблени рабови, кој е на некој начин како навраќање на iPhone 4. Оваа есен Apple...


Следниот Apple Watch 7 ќе чита гликоза и алкохол во крвта

Apple Watch е денес најпопуларниот смарт часовник на светот, а со секоја следна генерација имате се повеќе опции. Компанијата става...