Новости

Следниот iPhone 15 ќе биде со титаниумски дизајн

Почнуваат озборувања дека ќе има титаниумски iPhone за следната серија. Се разбира, Apple не објавува такви вести, туку се е прогноза на...


LG ќе биде од голема важност за Apple Watch во 2024

Веќе протекуваат информации за следните Apple Watch модели. Втората генерација на премиум Apple Watch Ultra пристигнува во 2023 или 2024...


Apple објави ексклузивно „Call To The Wild“ видео за Apple Watch Ultra

Apple е компанија што навистина знае како да ги рекламира своите производи. Објавено е видео со Apple Watch Ultra на нивниот YouTube...


Откриена големината на батеријата на Apple Watch Ultra

Робустниот Apple Watch Ultra почнува да станува актуелен, иако би можел да излезе другата година. Се претпоставува од страна на...


Apple Watch Ultra доби апликации за екстремни спортисти во App Store

Apple Watch Ultra дебитираше заедно со Apple Watch 8 и iPhone 14 серијата, минатата недела на Apple Far Out евентот. Apple Watch Ultra...