Новости

Samsung и Google наводно работат на нов чипсет за следните Galaxy S модели

Интересни вести протекоа на Twitter од @OreXda. Корисникот Connor тврди дека Samsung развива Tensor чип заедно со Google и AMD графика за...


Бенчмарк резултати: Kirin 9000 има подобра графика од Snapdragon 875

Првиот 5нм чипсет на Qualcomm, Snapdragon 875, имал 333,269 на тестирањето, а во спротивно, Kirin 9000 на Huawei Mate 40 Pro имал 275,862...


Доаѓа новиот Snapdragon 875 за 20% поефикасен и 25% помал

Претстојниот модел на процесор Qualcomm Snapdragon 875G најверојатно ќе биде достапен и во Plus варијанта, тврди ликстерот Роланд Квант....