Новости

Asus ROG Phone 7 објавен на TENAA со огромна 6,000mAh батерија

Asus го открива следниот гејминг смартфон Asus ROG Phone 7, според неодамнешното листање на TENAA, кој се очекува да излезе наскоро. ASUS...


ROG Phone 6 и 6 Pro добиваат надградба со Android 13

Asus објави во ноември дека сите ROG Phone и Zenfone уреди добиваат Android 13 надградба во следните месеци: Zenfone 9, Zenfone 8 Series,...


Asus ROG Phone 6 и 6 Pro го дигнаа мобилниот гејминг на повисоко ниво

Asus ROG Phone 6 официјално излезе и ќе биде достапен во класична и Pro верзија. Пристигнува со новиот Snapdragon 8+ Gen 1 процесор под...