Новости

Asus ги претстави новите телефони наменети за гејмери

Од Lenovo неодамна објавија дека ќе го згаснат својот оддел за гејмерски телефони Legion, но во Asus продолжуваат со развој на смартфони...


Asus ROG Phone 7 објавен на TENAA со огромна 6,000mAh батерија

Asus го открива следниот гејминг смартфон Asus ROG Phone 7, според неодамнешното листање на TENAA, кој се очекува да излезе наскоро. ASUS...