Новости

Baby Yoda и Mandalorian ќе се борат и во Fortnite?

Baby Yoda е апсолутен хит меѓу младата популација и децата ширум светот благодарение на новата Star Wars серија која веќе ја емитува...


Baby Shark - најгледано YouTube видео на сите времиња

Baby Shark има над 7 милијарди прегледи, што го прави најгледано YouTube видео на сите времиња, но селектирано од содржина за најмладата...


Sproutling, game-changer во животот на младите родители

Дали сте ненаспани од бебето, или можеби незнаете зашто тоа плаче, можеби сакате да се социјализирате со вашите пријатели, а во исто...


iPhone 5s ќе ве направи подобри родители

Apple промовираше нова кампања за iPhone 5s наречена Parenthood во која се содржат повеќе апликации кои им помагаат на родителите подобро...


Samsung Galaxy S5 има вграден детски монитор

Меѓу новитетите на Samsung Galaxy S5 досега малку беше познато дека е вклучен и детски монитор, односно сензoр кој може да го детектира...


Новиот iOs 7 е збунувачки и тежок

Веќе на интернет кружат повеќе бета верзии на оперативниот систем iOs 7 на Apple кој доби мешани реакции за новитети кои се воведени. За...