Новости

Apple AirPods ќе мерат шеќер и ќе имаат подобрена Live Listen опција

Apple верува дека нивните слушалки AirPods имаат голем потенцијал на пазарот. Тие веќе имаат некои опции за лица со оштетен слух, кои што...


Samsung Galaxy Watch 4 Classic изгледа фантастично со овие бои

Galaxy Watch 4 Active ќе дебитира како Galaxy Watch 4. Објавени се нови рендери со различни бои од идниот Samsung Galaxy Watch 4 Classic...


Следните генерации на Apple Watch ќе мерат шеќер во крвта и телесна температура

За три месеци излегува новата генерација на смарт часовник на Apple. Во септември ќе го видиме самиот часовник и веќе знаеме што може...