Новости

Мате Римац објави нови фотографии со кампусот

Мате Римац започна да гради нов кампус за компанијата Rimac Automobili, кој сака да го направи најдоброто можно опкружување за своите...


Rimac се пофали, распродадена цела серија од Bugatti W16 Mistral

Шефот на компанијата Bugati Rimac, Мате Римац, на Facebooka го објави новиот успех на својата компанија. Го претстави новиот модел на...


Rimac Automobili и Bugatti почнаа официјално со името Bugatti Rimac

Од денес Rimac Automobili официјално се здружи со Bugatti Automobiles во новата компанија Bugatti Rimac. На чело на новата компанија ќе...


Rimac Automobili и Bugatti ги здружија силите со ново седиште во Хрватска!

На чело на новата автомобилска и технолошка компанија во Хрватска, ќе биде Мате Римац. Rimac Automobili ги здружува силите со исконскиот...