Новости

Мате Римац објави нови фотографии со кампусот

Мате Римац започна да гради нов кампус за компанијата Rimac Automobili, кој сака да го направи најдоброто можно опкружување за своите...


Rimac се пофали, распродадена цела серија од Bugatti W16 Mistral

Шефот на компанијата Bugati Rimac, Мате Римац, на Facebooka го објави новиот успех на својата компанија. Го претстави новиот модел на...


Rimac Nevera ќе вози на виртуелните патишта во PUBG: New State

Ако сакате да возите со Rimac Nevera по улиците и градовите и да се натпреварувате со другите возачи, ќе мора да одделите многу пари или...


Rimac Automobili и Bugatti почнаа официјално со името Bugatti Rimac

Од денес Rimac Automobili официјално се здружи со Bugatti Automobiles во новата компанија Bugatti Rimac. На чело на новата компанија ќе...