Новости

Cyberpank 2077 повеќе не е достапна во PlayStation Store

Sony донесе одлука да ја повлече од својата продавница новата видео игра Cyberpank 2077 поради големиот број на пријави од страна на...


Гејмерите нестрпливи за Cyberpunk 2077 - Упатени и смртни закани

Главните девелопери и дизајнери од CD Projekt добиваат дури и закани по живот затоа што студиото мораше повторно да го одложи датумот на...