Новости

Razer креирал смарт заштитна маска за заштита од вирус, со активна вентилација

CES 2021 во многу нешта се разликува од претходните изданија. Компаниите овој пат претставија многу уреди со цел да ги заштитат...


Почнува најголемиот светски технолошки саем: Што да очекуваме од CES

CES во Лас Вегас им овозможува на бројни технолошки компании да се презентираат со стартапи, чија главна цел е да ја претстават новата...


Samsung Electronics ги претстави Neo QLED, MicroLED и Lifestyle телевизорите во склоп на CES 2021

Samsung Electronics ги претстави Neo QLED, MicroLED и Lifestyle линијата телевизори во склоп на саемот CES 2021


CES 2021 официјално ќе се одржува виртуелно поради коронавирусот!

Пандемијата со коронавирусот пресуди за уште еден грандиозен технолошки саем да се одржи виртуелно. Саемот за потрошувачка електроника...


CES 2021 ќе биде масовен евент повторно, но со социјално дистанцирање

Огромен број на настани и церемонии се откажани годинава поради коронавирусот. Повеќето беа одложени дефинитивно, а други пак беа одржани...