Новости

Аналитичарите очекуваат продажба од 80 милиони iPhone телефони ова тримесечје

Аналитичарот Даниел Ајвс проценил дека би можеле да се продадат дури 80 милиони iPhone-и за време на последното тримесечје од 2021...


iPhone 13 Cinematic Mode: Што е тоа и како треба да се користи?

iPhone 13 серијата има голема надградба кај камерата, особено кај Pro серијата. Новата видео алатка е достапна за сите iPhone 13 модели,...