Новости

Facebook и Amazon ќе се бранат од одмаздата на Доналд Трамп!?

После скандалозната сцена во американскиот Конгрес, каде 5 лица починаа, многумина завршија со повреди, неколкумина се уапсени и им се...


MWC: „Откажавме поради виша сила“, а шпанската влада: „Немаше потреба од откажување“

Официјално поради страв од ширење на коронавирусот е откажана телекомуникациската конференција Mobile World Congress (MWC) во Барселона....


MWC 2020: Кои телефони и компании да ги очекуваме во Барселона

Мобилната технологија се причестува на најголемиот настан во годината - Mobile World Congress во Барселона. Mobile World Congress...


Цукерберг го убедува Конгресот дека Libra „е клучна за американскиот примат на финансискиот пазар“

Марк Цукерберг избегнува сведочење пред истражните тела, доволно е да се сетиме на сите истраги што се водеа против Facebook после...


Huawei: Не вршиме шпионажа

Huawei е втора компанија во светот по големина која обезбедува телекомуникациски услиги на сите полиња, со огроман база на корисници и...


Huawei и ZTE се закана за безбедноста на САД

Во последниот период Американскиот парламент, односно Комитетот за Разузнавање прави сериозна истрага која може да доведе и до...


Optimus L9 e новата гордост на LG

LG Optimus L9 e најновиот член на L серијата, која дoсега ја сочинуваа L3, L5 и L7, кој се појави на почетокот на годината. Optimus L9 e...