Новости

Samsung на SDC21 конференцијата презентираше решенија за нова ера на мрежно искуство

Програмерите, креативците и дизајнерите истражуваа нови начини за развој на растечките екосистеми на Samsung. Компанијата Samsung...


Samsung Galaxy Note серијата ќе се врати во 2022

Samsung нема да лансира Galaxy Note серија во 2021, со овој предводник ќе се паузира годинава. Јужнокорејските медиуми ја пренесуваат...


Мобилниот шеф на Samsung дава насока како да нема да се прави Galaxy Note годинава

Во минатиов период многу се зборуваше во јавноста за иднината на Samsung Galaxy Note серијата, која беше најдобрата премиум серија во...


Samsung ги откри бројките за продажбата на Galaxy Fold

Samsung Mobile излезе со конечни и официјални бројки за досегашната продажба на смартфонот на преклоп со двоен екран Samsung Galaxy Fold...