Новости

iPhone 16 Pro Max ќе биде со поголем дисплеј во споредба со iPhone 14 Pro Max

Рос Јанг е ликстер на кого сите му веруваат, со оглед на тоа што е ко-основач на Display Supply Chain Consultants (DSCC). Тој тврди дека...


Кога iPhone ќе добие дизајн со „целосен-екран“?

Ликстерот Рос Јанг објави дека Apple имал проблеми со сензорот под дисплејот за Face ID технологијата, на која што компанијата работи на...


iPhone 14 Plus се продава многу подобро од iPhone 13 mini

Поминаа 7 месеци од претставувањето на iPhone 14 серијата, која што дебитираше во септември минатата година. Еден период имаше...