Новости

Ако добиете "koronavirus e-mail" не отварајте го!

Поради епидемијата на коронавирусот се подигна паника и во дигиталниот свет. Безбедносните експерти утврдија брзо ширење на злонамерната...


На Gmail во атач ќе одат цели мејлови

Gmail воведува нова многу необична функција со која корисниците во прилог ќе може да прикачуваат цели мејлови наместо само да прават на...


Опасно е да ги користите Twitter и Facebook за пријава во апликација

Идејата е многу добра, оти кога веќе еднаш имате профил на Twitter или Facebook, со истиот профил може да се логирате на други страници и...


Alto Mail - Сите пораки на едно место за Android

Alto Mail e нов квалитетен сервис за Android кој ги собира сите примени пораки од различни кориснички сметки во едно сандаче со што би...


Деинсталирајте го Adobe Flash - „мртов е“, но прави проблеми

Напредните корисници веќе го деинсталираа Adobe Flash од своите уреди...


Microsoft Send испратена во Play Store за Android

Современата Microsoft Send апликација за испраќање на e-mail пораки пристигна во Play Store за Android платформата. Сега корисниците на...


DroPrinter - мобилен печатач за се што ќе сликате со смартфонот

Малото принтерче за смартфони ја менува иднината - не е скап, а и печатењето е евтино...


CloudMagic Email функционира магично

CloudMagic Email е апсолутно еден од најдобрите mail клиенти кои сме ги тестирале во последно време и може да се каже дека е идеална...


Gmail ги собира сите мејлови на едно место

Gmail ја објави новата верзија на мобилната апликација за Android преку која сега ќе може да ги прегледувате сите мејлови од еден профил,...


Maestro е најдобрата mail апликација за Windows Phone

Maestro е супер апликација за Windows Phone која излегува од бета фаза и доаѓа со нова целосно функционална верзија која значително ќе ви...


Amazon го активираше профи сервисот WorkMail

Amazon претстави нов професионален меил сервис WorkMail наменет за компании и организации кој ќе понуди безбедна комуникација со...


Корисниците на Yahoo Mail загрозени од хакери

Корисниците на популарниот Yahoo Mail во последно време станаа зачестена мета на хакери, односно на фишинг напади кои имаат за цел да ги...


Inbox прави растур - Побрзајте со резервацијата

Inbox е екстра квалитетна апликација изработена од тимот на Gmail и е наменета за подобра организација на вашиот е-mail профил, со...


Петка за Gmail - Надградбата за Android 5.0 пристигна

Последните денови беа исполнети со активности на Google и пласманот на новите надградени апликации подготвени со Material дизајнот од...


Профи апликацијата Acompli бесплатно и за Android

Accompli е една од најуспешните апликации за iOs бидејќи на едно место ги обединува сите функции од вашиот e-mail, настаните и...


Корисниците на Apple се на мета на хакерски напади

Врз корисниците на Apple се врши најнов хакерски напад за извлeкување на нивните податоци. Измамата позната како phishing се врши преку...


Yahoo се опамети и ги врати старите функции

Доколку денес отворивте е-mail на Yahoo ќе ја прочитавте пораката „Shhh the tabs are back“ што ја покажува силата на корисниците, но и на...


Гласовното пишување пораки е опасност во сообраќајот

Според ново истражување спроведено од Институтот за сообраќај во Тексас гласовното пишување на SMS или e-mail пораки е опасно и ја...