Новости

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Најелегантните паметни часовници на Huawei за дамите и господата

Huawei Consumer Business Group ја најави премиерата на македонскиот пазар на најновата верзија на популарната серија HUAWEI WATCH GT -...


Следниот Apple Watch 7 ќе чита гликоза и алкохол во крвта

Apple Watch е денес најпопуларниот смарт часовник на светот, а со секоја следна генерација имате се повеќе опции. Компанијата става...


Apple спрема и ценовно прифатлив смартчасовник

Повеќето мобилни компании во вториот квартал бележеа минуси, но Apple реализираше раст од продажбата на своите телефони, најмногу на...