Новости

Италија воведува строги правила за електричните тротинети

Електричните тротинети станаа дел од градскиот превоз, а некаде и меѓуградски сообраќај. Луѓето се повеќе ги купуваат електричните...


BinBin тротинетите во Скопје: Facebook корисник имал тешко искуство, наплатата не се прекинува

BinBin компанијата во Скопје неодамна лансираше услуга со изнајмување на електрични тротинети во град Скопје. Услугата подразбира...


Поради растот на цените на горивата, расте продажбата на електрични тротинети

Со новиот раст на цените на горивата, повторно се зголеми интересот за превозни средства на струја. Така се зголеми побарувачката за...


Новогодишните изненадувања од А1 Македонија се за секој поединец и за целото семејство

А1 Македонија годината ја завршува со уште една атрактивна промоција со која корисниците на услугите добиваат уште повеќе бенефиции. Од...


Електричните тротинети ги ограничуваат со закон во Франција

Електричните тротинети мора да имаат посебен закон и третман, затоа што е хаос на улица. Франција веќе ги стегна со нови правила, за да...