Новости

Volvo најави електричен SUV модел за крајот на 2022

Целта на Volvo веќе 100 години е е да иновира и да воспостави нови стандарди, со цел да спаси повеќе животи. Со најновиот автомобил,...


Canoo го напаѓа Cybertruck со нов електричен камион

Интересна категорија се пикап возилата, кои ги има се повеќе во електрична верзија. Tesla Cybertruck му е конкурентот на пикапот....