Новости

Microsoft Office 2016 - официјално достапна виртуелната канцеларија

Microsoft Corp официјално ја објави новата надградена виртуелна канцеларија...


Apple го промовира iPad со помош на Microsoft Office

На последниот настан за промоција на Apple уредите, iPad беше промовиран како уникатно решение за сите бизниси.


Со Nokia до подобри перформанси во кревет

Nokia UK лансираше нова кампања за промоција на Lumia уредите со провокативен наслов Lumia spices things up и дека може да ви помогне да...