Новости

Samsung Galaxy A54 : Цена, спецификации и дата на лансирање

Samsung ја најави Galaxy A линијата: Galaxy A54 и Galaxy A34. Galaxy A54 5G ќе биде со почетна цена од $449 и почнува со продажба од 6...


Samsung Galaxy A54 и Galaxy A34 ќе бидат претставени на 15 март

Стив Хемерстофер (@OnLeaks на Twitter) објави дека Samsung ќе ги презентира Galaxy A34 и Galaxy A54 на 15 март. Се уште нема официјално...


Објавени се најновите рендери со Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G!?

Android Headlines објави нови рендери со Samsung Galaxy A54 5G, кои веќе се сертифицирани од China 3C. Овој модел се очекува да излезе во...