Новости

Дали Facebook конечно ќе го лансира првиот смарт часовник?

Facebook по долги години на шпекулации најверојатно е се поблиску до лансирање на својот прв смарт часовник и по подолго време од речиси...


Facebook спрема свој смартчасовник

Facebook развива хардвер за смартчасовници, Facebook Watch би можел да се појави на пазарот уште од следната година, а моментално не е...


Facebook ќе лансира смарт часовник со здравствени функции

Facebook планира да се замеша во категоријата на преносни уреди и најрано во 2023 година ќе го лансира својот прв модерен смарт часовник...


Музички спотови сега дел и од Facebook Watch

Facebook постигна договор за авторски права со големите американски музички студија. Затоа отсега на платформата Facebook Watch ќе може...