Новости

Немаат своја валута, а први во светот го воведоа bitcoin како средство за плаќање

Ел Салвадор е земјата што прва во светот го воведе bitcoin како законско средство за плаќање, по што Конгресот во средата го усвои...


BlackBerry ја потроши милијардата повторно е пред банкрот

Според анализата на Пјер Ферагу од финансиската куќа Bernstein канадската компанија многу брзо ја троши финансиската инјекција вредна...