Новости

Huawei во Барселона го претстави новиот Mate XS

Huawei во Барселона го презентираше Huawei Mate XS, кој ја поседува најнапредната технологија на Huawei и моментално е најсовремен уред...


Елон Маск го претстави фасцинантниот Model X

Јасно е дека Tesla Motors сакал да направи автомобил од прва класа...