Новости

AirTag има енкрипција и не ја меморира локацијата на уредот

Apple AirTag се мали плочки што може да ги ставите на нешта што не сакате да ги изгубите. Доколку нешто изгубите, може да го најдете со...


Samsung по грешка испратил порака на Find My Mobile

Доколку денес добивте чудна порака со содржина „1“ преку системот на Find My Mobile не треба да се грижите бидејќи станува збор за грешка...


Samsung Galaxy S10 со Android 10 бета се заклучува

Прецизираме дека се работи за бета софтверот на Galaxy S10, за кого делумно го решија софтверот со отклучувањето преку користењето на...