Новости

Овој крадливец на податоци ги заразил уредите од цел свет

Меѓу заразените се игрите што потсетуваат на популарната Flappy Bird, емулатори и апликации како што се калкулаторот ...


Ќе успее ли Ninja Spinki Challenges како Flappy Bird?

Пред неколку години Flappy Bird беше заразната игра што стекна голема слава и заработуваше над 50 илјади долари дневно. После одредено...


Flappy Bird ќе напнува и на Android Wear часовниците

Мега популарната Flappy Bird долго време ги фрустрираше играчите со неверојатно тешкиот гејмплеј, но затоа се покажа како премногу...


Google во борба со клоновите на популарната Swing Copters

Swing Copters е продолжение на мега популарната игра Flappy Bird и нејзиниот креатор Донг Енгајен повторно ќе биде ставен под голем...


Flappy Bird конечно воскресна од мртвите

Сигурно се сеќавате на глобалната треска која владееше околу Flappy Bird, едноставна но, премногу заразна игра за смартфон, која по...


Timberman е новата зараза на смартфон

Доколку се сеќавате на фамата која се крена околу претерано заразната Flappy Bird и ви недостига некоја едноставна но, истовремено...


Клоновите на Flappy Bird ги празнат кредитните картички

McAfee објави алармантен извештај според кој 80 проценти од клоновите на екстремно заразната игра Flappy Bird содржат штетен софтвер и...


The Line - Најзаразната нова игра за смартфон

Прво завладеа лудилото за постигнување на три ѕвездички на Angry Brids, па рушењето на рекордите со неверојатно фрустрирачката Flappy...


Повторно ќе „флапаме“

Донг Енгајен најави дека размислува да ја врати екстремно заразната игра Flappy Bird за платформите на Android и iOs, откако голем број...


Flappy Bird се враќа од мртвите

Flappy Bird за краток период стана најсимнувата игра за Android и iPhone и токму во моментот кога сите помисливме дека светот ќе го...


Дефинитивен крај за Flappy Bird на eBay

Екстремно заразната игра Flappy Bird неодамна беше повлечена од страна на креаторот Донг Енгајен и на eBay се појавија голем број на...


Најглупиот потег во мобилната индустрија

Пред само некој ден ве информиравме дека најглупата игра за мобилен која за некое чудо стана хит за Android и iOs со најголем број на...


Најглупата игра за мобилен прави растур

Flappy Bird е една од оние едноставни да не речеме глупави игри но, толку се заразни што речиси сите ја имаат инсталирано на својот...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm