Новости

Фотографија од феномен на Марс што научниците тврдат дека е невозможен

Роверот Perseverance вчера испрати интересни слики на Земјата од Марс. Научниците досега веруваа дека на Марс е невозможна природна...


Џеф Безос продаде акции во Amazon во вредност од 3 милијарди долари

Шефот на Amazon, Џеф Безос продаде малку акции за 3 милијарди долари, покажуваат податоците на Американската комисија за хартии од...