Новости

Gmail го промени интерфејсот, достапен за сите корисници веднаш

Google го освежува интерфејсот за Gmail, достапен отсега за сите корисници. Новото лице ги става Meet, Chat и Spaces како дел од...


Google ќе ги спои Meet и Duo во една апликација за гласовни и видео повици

Google најави нови промени на своите апликации за комуникација Duo и Meet. Со цел да се поедностави деловната и приватната комуникација,...


Google, Gmail, Google Drive и Google не се отвараат

Проблем има деновиве со нормалното функционирање на Google, Gmail, Google Drive и Google Meet. Одредени корисници не можеле да се најават...


Внимавајте, хакерите креираат лажни повици на Zoom, Teams и Meet

Пандемијата со коронавирусот ја намали економијата во цел свет, но кибернетските криминалци не престанаа со своите акции. Сега за нив е...


Интеграција на Meet и Gmail: Google сака „да го згази“ Zoom

Секоја криза е за некого мајка, за некого маќеа. Така Zoom во оваа криза се издигна и тоа за гигантите е трн во око. Популарноста на Zoom...