Новости

Google Messages со Android 11 добиваат Bubbles мени следниот месец

Google Messages подолго време се подготвува да лансира ново мени кое ќе наликува на Facebook Messenger Chat Heads, односно пораките да се...


Google Messages ќе има Chat heads како Facebook

Google тестира нова опција за делот за пораки која воопшто не е нова или оригинална, но како што и Facebook претходно позајмување од...