Новости

Google Pixel 7 и Pixel 7 пристигнуваат во октомври

Google кон средината на мај го претстави новиот смартфон Pixel 6a, кој неодамна се појави во продажба, а компанијата објави и некои...


Google Pixel 7 и 7 Pro ќе имаат слични перформанси како Pixel 6

Google Pixel 7 и 7 Pro нема да се разликуваат многу од 6-генерација на смартфони, со тоа што веќе и дизајнот е објавен на интернет...


Google го претстави новиот Pixel 6а, има најава и за првиот смарт часовник

На вчерашната конференција, Google објави дека работи на свој смарт часовник, кој излегува есента, заедно со телефоните Pixel 7 и Pixel 7...


Pixel 7 Pro: Прв поглед на предводникот на Google

Пред само неколку дена почна да протекува идниот Pixel 7 смартфон на Google, кој ќе биде со следната генерација на Exynos модемот,...